Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

skill dağılımı (yardım)

skill dağılımı (yardım)

Similar threads

arkadaşlar pokemon indigoda pokemona skill eklemeyi buldum bilmeyenler için yazıyorum: ilk önce ekleyeceğiniz skillin pokemona uygun olduğundan emin olun emin olmak için zaten indigonun sayfasının en üstünde watch the pokedex yazar oraya girerseniz orda tüm pokemonlarla ilgili ayrıntılı bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
arkadaşlar isveçlilerin zombie serverinde oynuyorum ama şu skill olayını anlatamadım nasıl açılıyor nasıl makinalı tüfeği yerleştiriyoruz bunu adım adım anlatırsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Oyundaki statLar Her lvl atLadığınızda 5 stat point aLırsınız vede 1 beceri puanı Stat pointler neLer #ZindeLik afiyet verir can arttırı #Ruh Mp arttırır #Kuwet Bahşedilen hasarı maddesel kuweti arttır #ustalık savunma hamle ları arttırır ( mesela Düşmanınıza vuruş ve onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Selam arkadaslar simdi wizard nedir ne is yapar istek gelince dedim biraz bahsedeyim Wizard Ben 40 ken Fln cok kafami karistirmisti yani 40 a gelmistim Fairyde ama wizard cok hos geliyordu harcadigim zamana ragmen acmaya hazirdim ama acmadim neyse Simdi Wizard ilk aciyorus ve Elimize Sword...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
edit: server gaia karakterim 73 lv kurian (tahmin edebileceğiniz gibi level jumpladım ) şuanlık skill dağılımım bu şekilde: devili 45 yaparak mantıklı bir dağılım yaptığımı düşnüyorum defans aklımdan bile geçmedi çünkü benim yapımda her zaman halfbattle priest vardır dolayısıyla bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
317
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt