iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar birkez daha Skyrım oynarken Diplomatic İmmunity görevinde bir hata yaşadım Şöyle anlatayım ; Solitude denilen bir yere gittim ordan bir tapınaktan geçtikten sonra (Yanımda adını unuttuğum bir kızla) ejder kestik Ardından beni solitude de bir hana gönderdi ve sanırım adı Malhroba gibi bişey olan bi adamla konuşturdu adama eşyalarımı vermem gerekiyodu vermedim Ardında yola çıktık gelmemiz gereken yere vardığımızda içeri girdim ve yine o handa konuştuğumuz adam vardı Onunla bir depoya girdik sandığa gittim ama içimde hiçbir eşyam yoktu ( nedeni büyük olasılıkta adama vermediğim içindi) Ardından bana sandığa baktından sonra dışarı çıkmamı söyledi Dışarı çıktıkdan sonra bi büyücüyle konuşmam gerekliymiş Konuştum adam bana artizlik yapıp daldı bende onu öldürdüm sonra ise sanırım adı Embassy olan bir yere girdim içinden 4 tane büyücü çıktı onları öldürdüm Bildiğiniz üzere oyunda gitmemiz gereken yer Map (harita) 'da ok işaretiyle gösteriliyor Bu adamları öldürdükten sonra hiç o oku göremedim birdaha ve bölüm tamamlanmamış gözüküyor J ye basıp görevlere baktığımda sonunda Dragon search yazan bir bölüm (görev bölümü) var ve tamamlanmamış olarak gözüküyor Aynı zamanda hiçbir yerde de ok işareti yok lütfen yardım edin