Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Skyrim No Stone Unturned (Her Taşın Altına Bak) Questi Ödülü Problemi

Skyrim No Stone Unturned (Her Taşın Altına Bak) Questi Ödülü Problemi
0
235

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben hırsızlar loncasına bu taş sayesinde katıldım tabi o zamanlar barenziah taşı değildi adı gizemli taş mıydı neydi bende göstermek için girdim vadikent e maul la konuştum o da beni vex e yönlendirdi vex den 24 tane taşı almamla ilgili questi aldım ve yoluma koyuldum tüm taşları topladım tacı da aldım getirdim hanım ablamıza ama bi baktım ödül yok internet bakığ öğrendim tabi ki bu bir pasivve büyü ödülüymüş yani aktif etkiler kısmında olması lazım ama oraya da baktım yok neydi adı İngilizcesi prowler's pit gibi birşeydi Türkçesi de sinsiliğin ya da gizliliğin kazancı gibi birşeydi ama yok arkadaş bu aktif etki benim karakterde yok şimdi benim aklımda bir şey var ben bu 24 tane taşın bazılarını taa mapın diğer tarafına gidip almaya üşendiğim için console dan move to komutuyla gidip almıştım o etkiler mi eğer onun yüzünden dir diyorsanız save im var başa alır yaparım artık napalım ama başka bir çözümü varsa bunun yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt