iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar , Skyrımi sorunsuz oynuyordum Sonra ödev yapmak üzere oyunu kapattım ve internette araştırma yatım vs vs Ardından bilgisayarı kapadım Yaklaşık bir buçuk saat sonra tekrar açtım ve hemen Skyrım'e girdim Oyunda başta hiçbir problem yoktu Drogansearch daydım ve ev satın almak için adamın yanına gittim Konuştum Bir süre sonra ekranda çizgiler çıktı dalga dalga aynı televizyonlarda olduğu gibi Sonra oyun takıldı bende PC'ye reset attım Sonra tekrar oyun girmeyi denedim Oyunun en başında bilirsiniz ana menü geldi Bende Countine (yanlış olabilir) bastım sonra biliyorsunuz ki hep başlangıçta olduğu gibi Skyrım da ki bir karakterin veya itemin resmi , yazılar ve arkada dumanla Loading Time başladı Bekledim , Bekledim , bekledim ancak hiçbir sonuç alamadım Ardından 3 saat geçince tekrar denedim bu sefer hiçbir çizgi vb birşey olmadı ancak oyun gene açılmadı lütfen , bokunuzu yiyeyim artık biriniz bana cevap verin hiçbir yerde yok Sistem Bilgilerim ; 150 GB RAM , Ekran kartına bakamıcam ama yeterli , Oyunu 800x600 formatında (kasmasın diye) oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir problem yaşanmadı ama ne olduysa bugün oldu Aynı zamanda 3 saat beklemeden önce ekram programım ATI , onu açıp 3D özelliğine bakıncada çizgiler çıkmıştı , 3 saat bekleyincede bu sorun geçti ama oyun hala açılmıyor
Artık lütfen biriniz cevap verin CTRL + ALT + DELETE yapıp Skyrım 'e bakınca Yanıt vermiyor diyor Lütfen yardım
Artık lütfen biriniz cevap verin CTRL + ALT + DELETE yapıp Skyrım 'e bakınca Yanıt vermiyor diyor Lütfen yardım