Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Skyrim'in en geniş role play moduna güncelleme geldi

Skyrim'in en geniş role play moduna güncelleme geldi
0
99

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

PC oyuncularının hala severek oynadığı The Elder Scrolls V: Skyrim
'in eski modlarından bir adedine güncelleme geldi. Requiem - The Roleplaying Overhaul isimli mod, oyunda role play yapmak isteyen oyuncuların en çok tercih ettiği modların başında geliyordu. Oyuna yeni konuşma seçenekleri ve kararlar ekleyen bu mod, gelen güncellemeden sonra savaşları da değiştirdi.

Skyrim için en geniş role play moduna güncelleme geldi

Savaş sırasında daha stratejik kararlar vermenize imkan sağlayan bu modu kullanabilmek için aşağıda bölge alan sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekiyor.

MİNİMUM:

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 - bit işletim sistemi gerekli)
- İşlemci: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz yahut eş bedeli
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB yahut eş kıymeti
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 - işletim sistemi gerekli)
- İşlemci: Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz yahut eş kıymeti
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB yahut eş kıymeti
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Similar threads

Görüntü oyun yerküresinin tahminen de en çok modlanan oyunlarından bir tanesi olan The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir mod daha yapıldı. Oyun için neredeyse her türlü modu yapan yapımcılar, bu sefer oyunun efektleri ile oynayan yeni bir mod daha yaptı. Oyuna volumetrik sis efektini ekleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
The Elders Scrolls serisinin 2. oyunu olan Daggerfall, vakti vaktinde epeyce sevilmişti. Artık ise modlanmalara doymayan oyun Skyrim için yeni bir mod daha yapıldı. Yapılan yeni modla birlikte Daggerfall'un tüm vazife zinciri Skyrim'de de etkin oldu. The Elder Scrolls II: Daggerfall'un tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Bir evvelki konsol jenerasyonunun en çok oynana rol yapma oyunlarından bir tanesi Skyrim, bugünlerde hala PC platformunda büyük bir kesim oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Modlama desteği sayesinde hala oynanan oyun için yeni bir mod daha geliştirildi. Abendaron tarafından geliştirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Bu jenerasyonun kaliteli rol yapma oyunlarından Fallout 4 için yeni bir mod daha yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Fallout 2287 isimli mod, nihayet oyunculara sunuldu. Fallout 4'ün temasını nükleer kışa çeviren mod, yalnızca grafiksel olarak değil oynanış manasında da oyunu değiştiriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Geçtiğimiz konsol jenerasyonunun en çok oynana rol yapma oyunlarından bir tanesi Skyrim, bugünlerde hala PC platformunda büyük bir kesim oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Modlama desteği sayesinde güncel tutulan oyun için yeni bir mod daha yapıldı. Yapılan yeni uçan halı modu sayesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt