Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm arkadaşlar bilgisayara sleeping dogs yükledim ***** filan yaptım oyunu açtım new game diyorum sonra donuyor yardımcı olurmusunuz
(windows 7 ultimate 32 bit benim pc)
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Selamün aleyküm arkadaşlar Dark Avanger3 diye bir oyun var bana ülkelerde var ama bizim google playde yok 700 mb oyun verisini yükledim sonra açmaya çalıştım açılmıyor Korece bir seyler yazıyordu bende transleteden ss alıp çevirdim diyordu ki Bu oyun ülkenizde yasakşimdi ben bu oyunu nasıl...
Grand Theft Auto serisinin son halkası GTA 5 2013 yılında çıkış yaptı. Oyun dünyası ise GTA Online'da birbirinden eğlenceli dünyalara dalsa da gönlünde GTA 6'yı bekliyor. Serinin en yeni oyununa dair yıllardır Rockstar Games'den ses gelmiyor.
Çaresiz bekleyişimiz sürerken oynayabileceğiniz...
1997 yılında MS-DOS işletim sistemi ile oynanabilir hale gelen Grand Theft Auto serisi, 20 yılı aşkın süredir oyun sektöründe. İlk oyundan beri oyuncularına, mevcut haritada neredeyse her şeyi yapmalarına izin veren GTA serisi, açık dünyada dolaşmayı seven oyuncular için her zaman birinci...
Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi sistem şu
ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR32133 Anakart
AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci
SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı)
Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.