Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sleeping dogs açıldıktan sonra donuyor

sleeping dogs açıldıktan sonra donuyor

Similar threads

Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Selamün aleyküm arkadaşlar Dark Avanger3 diye bir oyun var bana ülkelerde var ama bizim google playde yok 700 mb oyun verisini yükledim sonra açmaya çalıştım açılmıyor Korece bir seyler yazıyordu bende transleteden ss alıp çevirdim diyordu ki Bu oyun ülkenizde yasakşimdi ben bu oyunu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Grand Theft Auto serisinin son halkası GTA 5 2013 yılında çıkış yaptı. Oyun dünyası ise GTA Online'da birbirinden eğlenceli dünyalara dalsa da gönlünde GTA 6'yı bekliyor. Serinin en yeni oyununa dair yıllardır Rockstar Games'den ses gelmiyor. Çaresiz bekleyişimiz sürerken oynayabileceğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
1997 yılında MS-DOS işletim sistemi ile oynanabilir hale gelen Grand Theft Auto serisi, 20 yılı aşkın süredir oyun sektöründe. İlk oyundan beri oyuncularına, mevcut haritada neredeyse her şeyi yapmalarına izin veren GTA serisi, açık dünyada dolaşmayı seven oyuncular için her zaman birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi sistem şu ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR32133 Anakart AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı) Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt