Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

slm arkadaşlar bir fikir verin lütfen

slm arkadaşlar bir fikir verin lütfen
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
slm arkadaşlar bir düşünce verin lütfen mrb arkadaşlar benim adetime normalde 2 var ama gecen ay hap kullandım die 22 sinde oldum sırtım agrıyor kesintisiz lakin böle cok bir agrı deil göğüs ucum dokununca agrıyor sık sık idrara cıkıyom eşimle bugün yaşadım ilişki sırasında karnımın daha alçak bölgesi agrıyordu bazende kasıgımda agrı deilde ona benzer bişi oluyor ve normalde benim adetime yakın 10 falan kala sivilcemde cıkıyordu yüzümde sivilce bile yok ve akıntımda normalde olurdu ve şu anda hiç yok iç camaşırımda koyu hafif bişi gördüm fakat kanmı deilmi kesin olamadım iç çamaşırım siyah oldugundan nedeniyle ayırt edemedim sizce gebelik belirtisimidir???? ve baş dönmem gözümün önünün kararması cok oluyor baş agrımda şimdiden tşkler:sule: