Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Slm Arkadaşlar Bir Takviye Ederseniz..

Slm Arkadaşlar Bir Takviye Ederseniz..
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm Arkadaşlar Ben Lise 2 ye geçtim ve okulda 1 sınıftanda beri sevdiğim kız bu yıl sınıfıma düştü Sınıfta İlişki kuvvet Biliyorum lakin Gerçekte Seviyorum Bu Kızı Neyse Bu Kızla geçen sene hiç muhabbetim Yoktu fakat bu yıl Muhabbeti kurdum Ve Hızlı Davranıp Gönder Faceye ekledim Slm Nbr Falan konusuyoruz Sınıfta kızın bana artı baktığı yok fakat ben ona aleyhinde gülümseyince oda gözlerini kaçırmıyor ara sıra gülümsüyor Benim Tipim Kötü Değil Arkadaş Ortamımda İyi fakat O Kız Birazdaha Popüler Okulda Kıza Çıkma Teklifi Edicem lakin kahrolsun utangacım daha önce çıktığım kızlara teklifi msnden etmiştim Lakin artık yüzyüze etmek istiyorum size sorum

1)Size Anlattığım olaylar sonrasında Onunla Çıkma İmkanımız Varmı
2)Utangaçlığımı Nasıl Ynebilirim

Similar threads

Tekrardan herkese iyi forumlar Bu konu hakkında kesintisiz konu acıyorum, kirlilik yaptığımın farkındayım ve özürlerimi sizlere sunuyorum Evet, bugün 9 aydır çıktığım kız arkadaşımla sınıfta konustuk ve barıştık Basit olmadı tabiki Öğle arasına kadar konusmadı, yüzüme zeka bakmadı Neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar şaka felan bir yana benim yaşım 18 e dayandı lakin hala sevgilim olmadı 1 2 defa denedim tanımadıgım kızlara öneri ettim okulda kabul etmediler yaklaşık 2 yıldırda kimseye çıkma teklifi etmedim çünkü tanıdıgım kız yok ve bilmiyorum bana tarafından alışılagelmiş bir tipim var fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
İzleyen herkesin kendisinden kocaman bir modül bulacağı, IMDb puanı yüksek 15 gençlik sinemasını sizin için derledik. Güzel okumalar! 1. Ferris Bueller's Day Off (1986) 2. Dope (2015) www.beyazperde.com Inglewood'un tehlikeli mahallelerinden birinde yaşayan Malcolm, gangster ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,494Konular
981,569Mesajlar
29,682Kullanıcılar
YgtAkblt52Son üye
Üst Alt