Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

slm arkadaşlar

slm arkadaşlar
0
120

Similar threads

Arkadaslar pop t2t cr4ck lazm lütfen yardım edin varsa upload yapın ltfen bide bazı arkadaslar demondan calısıo dio basıları ole bısı yok die sölerseniz sevinirim bide bulana +R3p wercem lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
arkadaşlar pop t2t için hileye ihtiyaç duyuyorsanız işte size hile traineri http:rapidsharedefiles9109597Painerrarhtml
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
slm arkadaşlar! Şu anda conflight desert storm 1 diye bir oyun oynuyorum bunun 2'isini bitirmiştim ama birincisi daha zor çölde skud füzeleriyle ilgili bi bölümde takıldım kaldımKafayı yiycem bir türlü geçemiyorum bütün adamları öldürüyorum görevleri yapıyorum ama gene fayda etmedi bu oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Çogu insan bu oyunu yükler ve cd key de yazar ama gene hata veririr yok cdrom fişini cekın yok şunu yapın yok bunu yapın artık gerek kalmadı vercegim ccraacckk dosyasın içindekıler kopya C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T yapıstır ne cd key ne bişi rahat oynayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı? oyunun ilk bölümünü geçemiyorum ilk bölümde safari hunt var bu bölümde verilen görevlerin hepsini yaptım ama kuduisimli bir hayvan var o hayvanı bir türlü bulamıyorum ve vuramıyorum dolayısıyla diğer oyunlara geçemiyorum daha önce oynayan varsa yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt