Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

slm arkadaşlar

slm arkadaşlar
0
112

Similar threads

Arkadaşlar son bölümdeyim Hani şu denizden çıkan büyüüüük canavar varya şimdi yandan kız diyo ki hedefe kilitlen şimdi ayıptır sorması hedefe nasl kilitlenecem ? ilk bölümlerde kilitlenmiştim bi yerde de kilitlenmek gerekiyodu Ama unuttum Bi yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Slm arkadaşlar Nette dolaşırken yahoo'nun oyun bölümünde Virtual Vilagers diye bi oyun buldum Oyun güzel ama süreli Elinde süresini kırıcak lisans kodu ya da traner olan arkadaş varsa yayınlasın sevaptır
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
hepiniza selam arkadaşlar size sormak istediğim bazı şeyler var medal of pasifik assolt sonunu getiremediğim tek oyun belki bilen bi arkadaş vardır hani şu ada varya üzerinde uçuyoruz ve peşimizde japon uçakları var işte ben orda takıldım eğer bilen bi arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Oyunu oynayan arkadaşlardan bir ricam var The arena bölümünde büyük bir dev ile karşılaşıyoruz yaSağ veya soldan üzerine Eile atlıyorum mouse ile sağ klik yapıyorum ve bir kere koluna vuruyorum ama sonra beni tutup atıyor Ne yapmalıyım yanlış tuşa mı basıyorum yada basmam gereken bir tuş daha mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaşlar bende şöye bir sorun var hani deomon tools dosyası varya onda virüs veriyor cd ye viris kontrolü yaptırdıgımda ve deomonu açtıgımda çıkıyor bana bi çare arkadaşlarbakın eger sorunu bu forum çatısı altında çözemessek aldıgım adama şiddet uygulamak zorunda kalıcam
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt