Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Slm benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim ?

Slm benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim ?
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm arkadaşlar ben bi kızdan hoşlanıyorum ama utangaçım azıcık acaba oda benden hoşanlanıyomu bunu nerden anlıyabilirim derslerde bakıştığımız oluyor özelikle ben hep bakması için sıramın önündeki kızların saçını elliyorum bakması için özet olarak ilgisini çekmesi için ve dahada özenli bakıyor acaba sizce benden hoşlanmış olabilirmi ?

Similar threads

arkadaşlar benim bi zaman önce arkadaş grubu aracılığıyla tanıştığım bir kız var ben bu kızdan aslında hoşlanıyorum kesintisiz ilgileniyorum onunla konuşuyorum her sabahtan mesaj atıyorum her türlü konuda asistan oluyor oda benimle konuşmayı seviyor hem benimle yanlız kalmaktan çekinmiyor dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Merhaba arkadaşlar Sırık konuya girmek istiyorum Lise 3 öğrencisiyimAynı sınıfta olduğum bir kızı seviyorumYaklaşık 7 aydır ondan hoşlanıyorum lakin gidipte ona açıklacak cesareti bulamadım Derslerde olsun tenefüste olsun daima gözlerinin içine bakıyorum 2 3 sn bakıştıktan sonra gözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Arkadaşlar Kıza hoşlandığımı söledim ve oda benden etkilendiğini hoşlandığını söledi Ve düşüncesini fikrini elde etmek istedim bu konuda cevabı şöyle olduAz önce de dediğim gibi senden hoşlandım Olumsuzda düşünmüyorum dedi ve bugün evine kadar eşlik ettim konusduq azıcık zaten konusacak konu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Ortaokulu bitirip lise 1 i bitirdiğim esas kadar bnmde hiç kız arkadaşım yoktu çocuk sayılırdık zaten ha hoşlandığım falan vardı ama hakiki aşkın ne olduğunu bilmiyordum lise 2 den itibaren artık bnde kendimi değiştirmeye başladım yeni arkadaşlar edindim bundan böyle biraz açılmaya başladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,788Mesajlar
30,590Kullanıcılar
Baris00Son üye
Üst Alt