Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Slow Karadeniz TV Yayın Agını Genişletiyor

ahmetfuruncu53

FD Üye
Etkileşim
221
F-D Coin
357
01.01.2020 Yilinda karadenizin sesi sloganiyla yayİn hayatina merhaba diyen Slow Karadeniz TV karadeniz kanallari icinde 1 adim hatta 2 adim ondedir. Slow Karadeniz TV yayin hayatina basladigi gunden beri izleyicisine 7/24 saat yayin sunmaktadir. Slow Karadeniz TV dinleyicilerinin istegini on planda tuttugu gibi musterilerininde reklamlarini on planda tutmaktadir. Slow Karadeniz TV izleyicisinin musterisinin memluniyetini kazanmis olup her gecen gun gunden gune yayin agini alanini izleme secenegini guclendirip genisleterek muzik arsivini buyutmektedir. Slow Karadeniz TV 900 ze askin web siteden izleniliyor android uzerinden ios uzerinden coklu android uygulama programlarindan android uygulama programlarimiza ulasabilirsiniz. Slow Karadeniz TV masaustu player programlarindan masaustu player programindan izlememiz mumkundur. iptv uydu cihazlarinin tv kategorilerinden de bizi ekran karsisinda cay kahve esliginde izleyebilirsiniz. Slow Karadeniz TV tv yayinciligi olarak gosterdigimiz basariyla dun de vardik bu gun de variz yarin da var olacagiz onumuz aydinlik yeni umutlara yeni hedeflere yeni yayin aglarina yeni izleme seceneklerine varacagimiza eminiz. muzigi seven muzigi izleyen insanlarin insanligin oldugu her yerdeyiz. gozunuz bizde olsun

Ekli dosyalar

• slowkaradeniztv.png
    slowkaradeniztv.png
    54.3 KB · Görüntüleme: 0