Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SMA hastası Alperen Karakoç yardımlarınızı bekliyor! 'Alperen'e Nefes Ol!'

SMA hastası Alperen Karakoç yardımlarınızı bekliyor! 'Alperen'e Nefes Ol!'
0
103

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sma_hastasi_alperen_karakoc_yardimlarinizi_bekliyor_alperene_nefes_ol_1608823876_0478.JPG

SMA hastalığıyla mücadele eden Alperen Karakoç, sağlığına kavuşabilmek için yardımlarınızı bekliyor. Alperen Karakoç, iyileşebilmek için 2 milyon 100 bin Euro'ya ihtiyaç duyuyor. Ailesi, oğulları için 'Alperen'e Nefes Ol' adıyla bir kampanya başlattı.

SMA hastalığının tedavisi için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Bu ailelerden biri de Alperen Karakoç'un ailesi. Evlatlarının tedavisi için bağışa ihtiyaç duyan ailelerden Alperen Karakoç'un ailesi, sosyal medya hesaplarından tedavi için 2.100.000 Euro'ya ihtiyaç duyduklarını belirttiler. Ailesi, Alperen Karakoç ile aynı hastalığın tedavisi için mücadele eden arkadaşları gibi bir bağış kampanyası düzenliyorlar. 'Alperen'e Nefes Ol' kampanyası için IBAN paylaşımları da yapıldı.

kfjrJ_1608823785_0803.JPG

Bergüzar Korel ile Hatice Şendil'e yardım çağrısında da bulunan aile, Alperen Karakoç'a Nefes Ol kampanyasına bağış yapabilmeniz için IBAN hesabını da paylaştı:

TL IBAN: TR36 0003 2000 0000 0083 4298 46

TEB BANKASI - AYNİ KARAKOÇ - Annesi

AÇIKLAMA: 'Alperen'e Nefes Ol'

Similar threads

SMA hastalığıyla mücadele eden Hamza, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Hamza'ya Nefes Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.135.000 Euro. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor. SMA hastalığı için bağış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
SMA hastalığıyla mücadele eden Elif Eva, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Elif Eva'ya Nefes Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.400.000 Dolar. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor. SMA hastalığı için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
SMA Tip 2 hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ayaz, sağlıklarına kavuşabilmek için yardımlarınızı bekliyor. Mehmet Ayaz iyileşebilmek için 2 milyon 500 bin Dolar'a ihtiyaç duyuyor. Ailesi, oğulları için Mehmet Ayaz İçin El Ele adıyla bir kampanya başlattı. SMA hastalığı için bağış kampanyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
SMA hastalığıyla mücadele eden Bedia Ferhan, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Bedia Ferhan'a Umut Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.247.017 Euro. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor. SMA hastalığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
SMA hastalığıyla mücadele eden Kumral, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Kumral'a Umut Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 1.991.000 Euro. Ailesi ise yardım kampanyasına gösterilen destekten dolayı umutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,500Konular
982,370Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt