Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Smoothie ( Meyveli Ve Yoğurtlu Yaz İçeceği)

Smoothie ( Meyveli Ve Yoğurtlu Yaz İçeceği)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Smoothie ( Meyveli Ve Yoğurtlu Yaz İçeceği) Tarifi İçin Malzemeler

*5 yemek kaşığı yoğurt
*1 küçük kase çilek
*Yarım muz
*(İsteğe bağlı farklı farklı meyveler konabilir, ben kiraz da koydum)
*Buz
*Limonlu soda

Smoothie ( Meyveli Ve Yoğurtlu Yaz İçeceği) Tarifi Yapılışı Yaz ayları için dondurma, kola veya meyve suyuna alternatif olabilecek, çocukların da seveceği bir içecek Yapımı kolay ve hızlı, malzemelerin olması yeterli Yoğurt, meyveler ve buzu blanderrdan geçiriyoruz Biraz limonlu soda ekleyin Ben Sade sevdiğim için şeker kullanmadım ama eklenebilir Kolay gelsin

Similar threads

Yaz içecekleri: YÜREKTEN afiyet Sıcak yaz günlerinde sadece su mu içmek gerekiyor? Muhakkak hayır Yaz ayları için meyve kokteylleri de fantastik ve lezzetli bir çözüm Gölgede 40 derece Hava öyle sıcak ve bunaltıcı ama, aralıksız terliyor ve susuyorsunuz Tüm gün birşeyler içmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
619
1 Chai Tea Latte Zencefilin baskın olduğu bu içeceği kahveye tercih edenlerin sayısı giderek artıyor Favori içeceklerimden biridir ve herkese tavsiye ederim Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı kaynar su 2 yemek kaşığı iri yapraklı siyah çay 1 adet kakule 2 adet karanfil 1 adet yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Hiçbir şeyi rahatlıkla yiyemeyecek miyiz? Kaynak: https://www.healthline.com/nutrition/18-... 1. Az yağlı yoğurt Yoğurt bizim için son derece besleyici olabilir. Lakin, bildiğiniz üzere tüm yoğurtlar tıpkı formda üretilmiyor. Öbür pek çok az yağlı eser üzere, az yağlı yoğurtlara da aromayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sütlüden şerbetliye birçok tatlıya yakışan yoğurt ile yapabileceğiniz birbirinden nefis tanımları sizler için sıraladık. 1. Çilekli Mısır Gevrekli Yoğurt Bar Tanımı: 4 su bardağı süzme yoğurt 1 su bardağı krema 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı küp doğranmış çilek 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Yaz ayları, birbirinden lezzetli ve çok çeşitli meyveler demek! Ağız sulandıran yaz mevsimi meyveleriyle hangi tatlılar yapılır diye düşünüyorsanız sizler için meyveli tatlıları yazdık. Yaz tatlısı nasıl yapılır? Soğuk meyveli tatlılar nelerdir? sorularına yanıt veriyoruz. Deneyen herkese afiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt