SMS İçin Yepyeni Cuma Mesajları Kısa Bu konu; sms için kısa cuma mesajları konusunda bilgiler vermektedir Sevgili melekler, gelin bu cuma günü bir değiştirme yapın ve uzun zamandan beri görüşecmediğiniz uzak ancak arkadaşlarınıza, dostlarınıza, bütün sevdiklerinize birer kısa sms mesajı atarak gönüllerini alın Kutsal cuma günlerini kutlayacağınız ve iyi dileklerinizi yollayacağınız bu mesajlarla arada oysa mesafeleri de kısaltmış olacaksınız Buyrun kısa sms cuma mesajlarına 1549099712 1549099712 smsicinyepyenicumamesajlarikisa5c5562c503d56smsicinyepyenicumamesajlarikisa5c5562c503d56 smsicinyepyenicumamesajlarikisa5c5562c503d56 Yeni Cuma Mesajları Kısa Sms Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz kültürlü olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mübarek Olsun Binlerce çiçek var, gül diğer, milyonlarca insan var ama arkadaş diğer, milyarlarca gün var lakin Cumalar diğer, Cumamız mübarek olsun Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydınlatılmış olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mübarek Olsun Cuma günü müslüman kardeşlerinizin bayramını cumasını anmak istiyorsanız onlara kısa sms göndererek hatırlatmış ve kutlamış olursunuz Örnekleri aşağıya çıkarıyoruz Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne Cumanız Mübarek Olsun Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun cumanız mübarek olsun Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir (birli) sözüm, ihlasi serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üzerine Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsunSelamların en güzeli sizlerin üstüne olsun Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun Uğurlu cumalar dilerim Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en hoş, en doğru müminin bayramıdır böyle zamanlar en hoş günün cuma bayramın olsun duayla Bizi yoktan var eden, varlığından farkında eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle şanslı cumalar