Sms Sözleri (Hoş 1 Kayıtlar) birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Gürültüsüz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gelki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim Suru Kalabaligindan, Bir Kartalin Yalnizligidir Benimkisiyagmur Sonrasi Gozyasi Gibi Cig Tanesinin Yalnizligidir , Ask Icin Solan Yalnizligidir Sen Hic Geceleri Sabahlara Kadar Agladinmi Yanlizlik Nedir Bilirmisin Sorarim Sana Dudaklarimdan Dusurmedigim Bir Sigara Gibisinustelik,oyle Bir Illetsin Oysa Bir Epilepsi Gibi Her Daim Uykularimda Beni Nobet Nobet Yoklarsinoyle Uslanmaz Oyle Utanmaz Nobetlerine Alisamadimher Aciyi Tasidim Da Yuregimde Bir Sensizligi Tasiyamadim Nekadar Guzeldi Senle Beraber Almak Simdi Yanlizim Ellerim Basimin Arasinda Seni Dusunuyorum Bir Marangoz Ustasiyim Az Daha,bir Ayagi Mutlaka Kisa Masa Yapanbir Elimde Cekic Bir Elimde Civi,kendimi Bir Fotoğraf Gibi Cakacagim Insani Ariyorum Yillardir Seni Aradim, Tum Bir Yaşam Simdi Bulmusken, Gitme Ne Olur Terk Etme Beni, Birakma Beni Yalnizligimla Sen De Kal Bizimle Simdi Baskasinin Olsanda,boynu Bukuk Yalniz Kalsamda,elimi Tutup Sacimi Oksamasanda Biliyorum Yinede Benimsin Tekrar Kumsal Sakin Tekrar Deniz Durgun Yeniden Gunes Batiyor Ve Ben Yine Yalnizim! Bu Yanlizlik Olumden Beter, Acilarin Sonu Degilmidir Dertler, Olum Gelmis Kapima, Can Bu Sozler Neyler! Sensiz Gecelerde Yildizlar Dost Yalnizligima,aldatiyorlar Beni Birincil Gun Isiginda Yeniden Gunesin Batma Saati ,kiminin Umutlari , Kiminin Sevdalariyla Beraber Yine Yalnizliga Selam Saati,kaybolmus Sevgiler Caresiz Huzunlerle Beraber Yalnizlik Paylasilmaz, Paylasilsa Yalnizlik Olmaz Ağırbaşlı Uzmesin Seni Karsiliksiz Sevgiler,bagrina Tas Basarsin Acilar Bir Gun Diner,dışarı giden Gitsin Aldirma Yanginlarda Sonersakin Bakma Ardina Krallar Onde Gider Gozlerime Bakipta Aglama Diyorsun Sensizlik Ne Aci Biliyormusun Yanlizligin Karanlik Bu Dunyasinda Askimla Sensizim Anliyor Musun ? Yalnizlik Ne Ucsuz Bucaksiz Mavi Denizde Elde Etmek Nede Bir Col Ortasinda Tek Basina Kalmaktir Yalnizlik Bu Sehirde Bu Insan Kalabaliginda Seni Araypta Bulamamaktir Adini Koyamadigim Yalnizliklar Icindeyim Ne Oldugunu Hala Bilemiyorum Bir Yana Giderken Bir Yandan Agliyorum Fakat Aglayan Gozlerim Degil Kalbim Bunuda Iyi Biliyorum! Dilimden Elveda Cikiyor Yuregim Kal Diyor Bu Dunyaya Seni Bulmaya Gelmistim Yerinde Adim Voltalar Birbirini Kovaliyor Dilim Varmiyor Yuzum Tutmuyor Sensiz Olmuyor… Bu Buyuk Yalnizlik Bitermi Bilmem, Birdaha Bu Gonul Severmi Bilmem, Ziyan Oldu Gonlum, Ihaneti Gordum Benim Buna Omrum Yetermi Bilmem? Sen Hic Birzaman Yalniz Oldunmu,yalnizlik Hissedinmi?geceleri Agla* Sabahladinmi? Yalnizligi Bilirsin Sen Be Zalim,cunku Hic Yalnizligi Yasamak Istemedim Varsin Boyle Gecsin Yalanci Gunler,varsin Canimi Alsin Yeniden Yalnizlikkokunu Verirken Vazomdaki Guller Yikarmi Sandin Beni Bu Yalanci Ayrilik Gozlerin Geciyor Gozlerimdenve Sensiz Gecen Her Saniyenin Hesabini Veremedigim Kalbimi Cikariyorum Yerinden Sensizlik Zaten * Ha Oyle Olmusum Ha Boyle Olmusum Ben Oylece Kala Kaldim Ardindan, Hayin Kis Sogugunda, Yarim Kalmis Bir Askin Ortasinda, Tek Basima Sen Hersey Demek Deyilsin Biliyorum Lakin Ben Herseyi Seninle Yasamak Istiyorum Ne Dek Guzelse Teninin Kokusu Pek Kotudur Yalnizlik Korkusu Nasil Imkansizsa Hayaline Sarilmak Oylesine Imkansizdir Seni Hatırlamamak Bebisim Bulutlara Yukledim Ozlemimi Ruzgarlarla Yolladim Selamimi Yagmurlarla Yolladim Gozyaslarimi Kucuk Gonderdim Seni Opmeye Geldilermi Sensizlik Kor Gibi Duser Yuregime Lakin Yakmaz, Beni O Ates Yalnızca Sen Beni Bir Gun Terk Edip Gidersen Yakar Sevgi Uzerine Kurulan Su Dunya'da Sevgisiz Yasamak Bosa Yasamaktir Bence Bos Bir Yurek Tasimak Değin Aci Veren Ne Olabilir Ancak? Tablo Resimlerine Ayrı Gecelerin Rengi Icime Sigmayan Bir Aci Var Ya Ben Fazlayim Bu Sehirde Ya Da Biri Beceriksiz Ey Gonul Yine Bu Gece Kederim Geceden De Yuce Gel Beraber Susalim Karayazim Boyleynis Saate Ilisiyor Gozlerimartik Kendimide Kandiramiyorum Yalanlarin Yalandan Oteye Gidecegi Değil Beklerken seni, Gece Yere Indi Hayalim Dikenler Uzerinden Yuruyor, Donan Tenim, Yanan yuregim Oyle Yalnizim Fakat Bu Gece Dalgalarin Kumla Birlesmesini Kiskandim, Topragin Suya Doymasini Kiskandim Tablo Resimlerine Farklı Gecelerin Rengi Oyle Karanlik, Oyle Pempe, Oyle Sakin Icime Sigmayan Bir Aci Var Bugun Bende, Ya Ben Fazlayim Bu Sehirde, Yada Diger Yarim Eksik Her Gunumde Ayri Cile, Dert Ustune Dertler Dile, Bulamazsam Deva Bile, Inan Dertler Yetmez Bana