Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sniper elite Dil paketi

Sniper elite Dil paketi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sniper elite indirdim ve rusça çıktı forumda buna bnzer bi konu açılmış fakat link ölü

Lütfen elinde ingilizce yada türkçe dil paketi olan warsa up etsin weya link wersin lütfen oyun rusça tamamen rusça hiç bişi anlamıyorum

yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var call of duty world at war yükledim oyunu türkçe oynamak istediğim için türkçe yamayı indirdim ve 7 tane pack yapmamı istiyordu yaptım hepsini tek tek indirip bütün aşamaları izledim daha sonrasında oyun sorunsuz şeklde açıldı ana menü türkçe oldu girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Keskin nişancı oyunlarında, bir binanın tepesine tırmanmak ve yüksek kalibreli bir tüfek yardımıyla kilometrelerce uzaktaki hedefi vurmak amaçlanır. Uzun menzilli atışlarla rakiplerinizi alt ettiğinizi görmek kadar eğlenceli çok az şey var. PC’deki en iyi keskin nişancı oyunları arasında her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Part I E Jefferey OG LOCMartin, I HOPE WE KILL HIM LATER 1 *Life's a Beach* (Must start between 20:00 and 6:00) Göreve 20:00 ile 06:00 arası başlamalısınız OG bir parti verecek, bunun için önceden gördüğü aracı çalmalısınız Plaja gidin ve iki olumlu cevaptan sonra DJ müziğe başlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt