Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sniper Elite, GTA SanAdreas

Sniper Elite, GTA SanAdreas

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bilindiği gibi bu tür oyunlar nvidia ekran kartları için yapılmış

neden bu tür oyunlar ATİ ekran kartları ile oynanmıyor?

eğer oynanıyorsa ne yapmak gerekli?

yardımlarınızı bekliyorum ATİ ye karşı bir nefret oluşmaya başladı bende

Similar threads

Dizüstü bilgisayarlar, hem taşınabilir hem de uygun fiyatlı olmaları nedeniyle son yıllarda daha çok tercih ediliyorlar Fakat piyasada bulunan yüzlerce modelden hangisini seçeceğinizi biliyor musunuz? Bilgisayar pazarındaki rekabetin artması ve teknolojik gelişmeler sonucunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
GeForce 400 serisiyle yeni bir jenerasyona adım atan ve Fermi mimarisiyle grafik endüstrinde önümüzdeki birkaç yılın temellerini oluşturduğunu söyleyen Nvidia, dünyanın en hızlı grafik yongası olan GF100'ü geliştirerek, daha az güç tüketimiyle daha yüksek performans sonuçlarına imza atan yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
counter Strike öğrenmek ve oynamak bir emek işidir bu nedenle size bir counter strike tutkunu olarak bazı taktikler anlatacağım umarım işe yarar 1 Oynuyacağınız bölüm eğer dedust ise genelde bu bölüm favoridir takım arkadaşlarınız öncelikle bu bölüm için konuşuyorum ilk önce teröristlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Keskin nişancı oyunlarında, bir binanın tepesine tırmanmak ve yüksek kalibreli bir tüfek yardımıyla kilometrelerce uzaktaki hedefi vurmak amaçlanır. Uzun menzilli atışlarla rakiplerinizi alt ettiğinizi görmek kadar eğlenceli çok az şey var. PC’deki en iyi keskin nişancı oyunları arasında her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt