Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sniper Elite trainer hatası

Sniper Elite trainer hatası
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunun trainerını indirdim sınırsız cephane falan şifresini uygulayabiliyorum ama f2 yapınca sınırsız sağlık şifresini aktif hale getiremiyorum Yani biri ateş edince hemen canım azalıyor bu şifreyi neden aktif yapamıyorum?

Similar threads

İndirmek İçin buraya tıklayın Alıntı: Trainerı zip dosyasından çıkartın, ardından trainerı çalıştırın ve beni oku belgesinden trainer komutlarını kontrol ederek oyuna girip, istediğiniz etkiyi almak için gerekli tuşa basın Trainer oyunun 10 versiyonunu desteklemektedir, diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
OYUN ADI Star Wars Republic Commando Oyun esnasında ` tuşuna basın ve aşagıdaki kodları girin Dikkat klavyedede görebileceğiniz gibi iki adet yukarıdan kesme işareti vardır ikisinide deneyin Ghost herseyin içinden gecer ve uçarsınız Loaded tüm patlayıcı ve silahlar Fly uçma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
QUAKE 4 hileleri Konsolu açmak için oyun oynama anında Sol Ctrl + Alt + ~ tuşlarına basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin Kod Sonuç God Tanrı modu noclip Uçma modu no Görünmezlik modu freeze Herşey donar give all Tüm silahlar ve Full cephane give ammo Full Cephane nextMap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Grand Theft Auto Platform: PC Türü: Hile Kodu Bu tiyoları oyuncu ismi yerine yazın: itsgallus:Bütün bölüm ve şehirler iamthelaw:Polis yok itcouldbeyou:999999999 puan kazanırsınız suckmyrocket:Bütün silah ve kartlar 6031769:Sonsuz hak hatemachine:Yap da gör heartofgold:Bütün ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
GTA Grand Theft Auto: San Andreas Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt