Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sniper Ghost Warrior HATA VERİYOR windows 8 de

Sniper Ghost Warrior HATA VERİYOR windows 8 de
0
150

Similar threads

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sniper ghost warrior yükledim çok rahat oynuyordum ; fakat bugün ne olduysa girmiyor çalışmayı durdurdu diyor Windows 7 kullanıyorum uyumluluk ayarlarını hepsını denedım gene olmadı , yönetici olarak çalıştırım aynı , veri yürütme engellemesine ekledım oyunu gene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaşlar buradan indirdiğim dosya virüslü çıkınca bende bulduğum trainer ı upload edeyim bulamayan arkadaşların da işi görülsün dedim kolay gelsin Ben kullandım çalışıyor siz yinede virüs taraması yapın Sniper Ghost Warrior v11 + 8 Trainer 819 KB RAR Boyutu Numpad 1: Sınırsız Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkdaslar nfs shift yukledim ***** felan herseyi yaptım oyun acılıyor video dan sonra tam oyuna gecince windows calısmayı durdurdu die hata veriyor bilen varmı bu sorunla karsılasan yada
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu bölüme kadar geldim Bu oyunu elbette bitiren arkadaşlar vardır Kısaca görev gözetleme , fakat agacın sol tarafında 2 adam var ve onları göremiyorsun Bende agactan inip gidip temizledim onları Alt tarafta yolun üstüde tel çitler var oraya geldim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sorunlar ekrana görüntü gelmemesi ve tam ekran olmaması Ekrana görüntü gelmiyorsa linkdeki dosyayı Sniper Ghost Warrior\Game\out\Settings konumuna koplayın ve yapıştırın sorun çözülüyor downloadlink; :rapidsharecomfiles1905550oayarlarırar Tam ekran sıkıntınız var ise çözümü ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt