Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sniper ghost warrior yükledim çok rahat oynuyordum ; fakat bugün ne olduysa girmiyor çalışmayı durdurdu diyor Windows 7 kullanıyorum uyumluluk ayarlarını hepsını denedım gene olmadı , yönetici olarak çalıştırım aynı , veri yürütme engellemesine ekledım oyunu gene...
Arkdaslar nfs shift yukledim ***** felan herseyi yaptım oyun acılıyor video dan sonra tam oyuna gecince windows calısmayı durdurdu die hata veriyor bilen varmı bu sorunla karsılasan yada
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu bölüme kadar geldim Bu oyunu elbette bitiren arkadaşlar vardır Kısaca görev gözetleme , fakat agacın sol tarafında 2 adam var ve onları göremiyorsun Bende agactan inip gidip temizledim onları Alt tarafta yolun üstüde tel çitler var oraya geldim...
Sorunlar ekrana görüntü gelmemesi ve tam ekran olmaması
Ekrana görüntü gelmiyorsa linkdeki dosyayı Sniper Ghost Warrior\Game\out\Settings konumuna koplayın ve yapıştırın sorun çözülüyor
downloadlink;
:rapidsharecomfiles1905550oayarlarırar
Tam ekran sıkıntınız var ise çözümü ana...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.