Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sniper: Ghost Warrior Hilesi - Trainer

Sniper: Ghost Warrior Hilesi - Trainer
0
218

Similar threads

Arkadaşlar buradan indirdiğim dosya virüslü çıkınca bende bulduğum trainer ı upload edeyim bulamayan arkadaşların da işi görülsün dedim kolay gelsin Ben kullandım çalışıyor siz yinede virüs taraması yapın Sniper Ghost Warrior v11 + 8 Trainer 819 KB RAR Boyutu Numpad 1: Sınırsız Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yinede vereyim Assasins Creed 2 Trainer : RapidShare: 1CLICK Web hosting Easy Filehosting Özellikleri : Sınırsız Can , Sınırsız Florin , Sınırsız medics , düşmanı tek vuruşt öldürme Sniper Ghost Warrior Trainer : RapidShare: 1CLICK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Sniper Elite V2 Trainer Kullanımı Sniper Elite V2 +8 Trainer’i indirip rardan çıkartın Trainer’i çalıştırıp Sniper Elite V2?ye girin Kısayol tuşları ile istediğiniz özelliği kullanabilirsiniz Sniper Elite V2 Trainer Kısayol Tuşları Numpad 0 Tek Atışta Öldürme Numpad 1 Canınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sniper ghost warrior yükledim çok rahat oynuyordum ; fakat bugün ne olduysa girmiyor çalışmayı durdurdu diyor Windows 7 kullanıyorum uyumluluk ayarlarını hepsını denedım gene olmadı , yönetici olarak çalıştırım aynı , veri yürütme engellemesine ekledım oyunu gene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sorunlar ekrana görüntü gelmemesi ve tam ekran olmaması Ekrana görüntü gelmiyorsa linkdeki dosyayı Sniper Ghost Warrior\Game\out\Settings konumuna koplayın ve yapıştırın sorun çözülüyor downloadlink; :rapidsharecomfiles1905550oayarlarırar Tam ekran sıkıntınız var ise çözümü ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt