Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SNOPY FT1151 Direksiyon Driveri

SNOPY FT1151 Direksiyon Driveri
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ARkadaşlar siteyide aradım bir kaç arkadaş belki olabilir die link vermiş onlarda ölmüş o yüzden konu açıyorum
driverini bulamadım bir türlü yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
direksiyon seti
marka Snopy
model FT 1151
roadstar wheel racing

Similar threads

inanmayacaksınız ama bu driver için hastalandımgerçekten çok kötü oldumbu driver olmadığını görünce şoka girdim beyler bende bir snopy racing whell direksiyon var(marka olarak sadece böle yazıo)ama driveri yokbendekı bu direksiyonun driverini hiç bi yerde bulamadım benım direksiyonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Oturduğunuz yerde aksiyon dolu yarışlara katılmak için otomobil yarış oyunları oynuyor ya da aheste aheste yollarda dolaşmak için ETS 2; yani Euro Truck Simulator 2 üzere araç simülasyon oyunlarını tercih ediyorsanız klavye ya da oyun kolu kullanmak size kâfi gelmeyecektir. Snopy direksiyon seti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt