Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sobadan sızan gaz iki can aldı

Sobadan sızan gaz iki can aldı
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sobadan sızan gaz iki can aldı İstanbul Ataşehir'de sobadan sızan gazdan zehirlenen benzer aileden 2 kişi öldü, 3 birey çare altına alındı Alınan bilgiye takriben, Barbaros Mahallesi Yeni Sahra İstanbul Caddesi Özgedik Sokak'ta oturan Arslan ailesinden bir gündür haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi Olay yerine gelen polis, anne Birsen Arslan (46) ile 10 yaşındaki Hasan Arslan'ı ölü, Baba Ahmet Arslan (54), kızı Nefise Arslan (17) ve oğlu Hüseyin Arslan'ı (10) da baygın halde buldu Birsen ve Hasan Arslan'ın cesetleri yapılan incelemenin ardındaki Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı Ahmet ve Nefise Arslan, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hüseyin Arslan da Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Ailenin ''sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği'' belirtildi  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt