iltasyazilim
FD Üye
6 yemek kaşığı (200 gr) Bizim Yağ Margarin 500 gr baklava yufkası 150 gr kaymak 100 gr fıstık Şerbeti için:
2, 5 su bardağı şeker ve su 12 damla limon suyu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Şerbeti hazırlamak için şeker ve suyu tencerede kaynatıyoruz 12 damla limon suyu ekleyip, 12 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz Baklava yufkası katlarını birbirinden ayırmadan karelere bölüyoruz İçlerine 1’er tatlı kaşığı kaymak ve fıstık koyup üçgen şeklinde katlayarak fırın kabına diziyoruz Üzerlerine kızdırılmış Bizim Yağ margarini döküp, önceden 200 derecede ısıtılmış fırında kızarana dek pişiriyoruz Soğuttuğumuz şerbeti tatlının üzerine gezdirip soğuduktan sonra servis ediyoruz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2, 5 su bardağı şeker ve su 12 damla limon suyu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Şerbeti hazırlamak için şeker ve suyu tencerede kaynatıyoruz 12 damla limon suyu ekleyip, 12 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz Baklava yufkası katlarını birbirinden ayırmadan karelere bölüyoruz İçlerine 1’er tatlı kaşığı kaymak ve fıstık koyup üçgen şeklinde katlayarak fırın kabına diziyoruz Üzerlerine kızdırılmış Bizim Yağ margarini döküp, önceden 200 derecede ısıtılmış fırında kızarana dek pişiriyoruz Soğuttuğumuz şerbeti tatlının üzerine gezdirip soğuduktan sonra servis ediyoruz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız