Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sodalı Muffin & Kek ( resimli)

Sodalı Muffin & Kek ( resimli)
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sodalı Muffin & Kek ( resimli) sodalı muffin nasıl yapılır sodalı muffin tarifi doğrusu bu sodalı muffinimin bir anısı varyemek yapmayı seven biri olarak gündüz ne yapıcağımı planladım ve tuzlu keki muffin kalıplarına koymaya karar verdim eve geldim bütün malz hazırladım yoğurt değil eyvahlar olsun ne yapmalı ne yapmalı dışarı çıkıp alsam hava buz gidicek gibi değilim anında aklıma dolaptaki sodalar geldi süt olsa süt koyucam ama o da değil bende sodayı aldım ve yoğurt yerine kullandımadına da sodalı muffin koydum sonradan nette gezinirken muffinlere soda katıldığını gördüm artık buna yoğurt yerine hep soda kullanıyorum ve yoğurtlu olandan daha hoş oluyor oluyorsodalimuffinkekresimli5c4f12de2d83balt 1548641 1548641 sodalimuffinkekresimli5c4f12de58bdfsodalimuffinkekresimli5c4f12de58bdf sodalimuffinkekresimli5c4f12de58bdf tarifine gelincmalz 1 patates 1 ufak kuru soğan yarım şişe soda 1 paket kabartma tozu aldığı değin un 2 yumurta çay bard istikrarsız yağ tuzlu,pulbiber,karabiber,nane ( arzuya kadar maydanoz) yapılışı: patatesleri ve soğanları küçük ufak kesip tavada birazcık soteliyoruz diğer bir kapta öteki malz katıyoruzönce yumurta ve yağı çırpıyoruz daha sonra soda ve un kabartma tozu tuzlu ve baharatları katıyoruz muffin kalıplarına döküp önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 20 25 dk değin tutuyoruz ve her zamanki gibi kurdan testine tabii tutuyoruze  

858,497Konular
982,116Mesajlar
30,076Kullanıcılar
CeaxySon üye
Üst Alt