Sürücü Mesajları ve Kısa Şoför Yazıları Şöför Yazıları Mesajları Kısa Şöför Mesajları SEvgili melekler, az önce paylaştığımız zehir sözler konusunun ardındaki şimdi oysa konumuzda da şoförlerin araçlarının arkasına yazdırdıkları sürücü mesajları ile karşınızdayız Bu konuyu açarken yüzüme bir tebessüm yayıldı, paylaşmadan edemedim, eğer ,izlemediyseniz Şener Keyifli ve İlyas Salman'ın Çiçek Abbas filmini izleyin derim soformesajlarivekisasoforyazilari5c55693cc699balt 1549101368 1549101368 soformesajlarivekisasoforyazilari5c55693d0700esoformesajlarivekisasoforyazilari5c55693d0700e soformesajlarivekisasoforyazilari5c55693d0700e Sevip Aşk Acısı Çekeceğine Şöför Ol Yol Acısı Çek Bende Seni Sollardımda Çocuklarım var Ben yollarda Azrailim uzaktan Dur Seni Mafhederim Şöförün iLaci Müslüm ferdi Hakan ver Ayarı Bu Alemde Şöförüm De yollar Senin Olsun Her Şöförün Bir Araba Kullanma tarzı Vardır Şöförün Derdinden Kullandığı Vasıta Anlar Yolların hakimiyim Senin tek rakibinim Biz Sakız Olmuş kelimelerle Çıkmadık Yola Bizimkiler Orjinal Sözler Bunu Anla Şöförüz Müslümcüyüz Severiz Ferdiye Geçeriz gecekeri hakani Dinleriz Yollar değin Sevgimde uzun lakin sevgim kadar yollar uzun yok Sevdiğim Geceleri Avuç Içi bakarım Sana El Sallarım Dağlarda yaparım Ara Verme yakarım Bir Cigara Hadi Evlat yanlamasına Yavaş Git Alırım tamponunu Seri Edinmek Can Almaktır Traş yapma bana Yolda Sinek Kaydı Olursun otobanda Şöförün derdi yolları gerdi Biz Şöförüz Popcu Değiliz Biz Şöförüz Değiliz! Yollarda uykusuzum hayalinle Mutluyum Şöförüm Suçum Seni Hoşuna Gitmek