Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sofra Duası Nasıl Yapılır?

Sofra Duası Nasıl Yapılır?
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sofrada nasıl dua edilmelidirSizlerle paylaşacağımız sofra duasını her sofraya oturduğunuzda okumanız tavsiye edilmiştirAyrıca aşağıdaki sofra duasını kendiniz okuduğunuz gibi çocuklarınızada öğretmeniz nasihat edilmiştir

Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur;

Bir adam evine girdiği vakit ve yemek yerken Allah Teala'yı anarsa iblis, avanelerine:

Burada sizin için bannacak yer ve gıda yemek yemek yoktur der

Elhamdü lillâhillezî at'amenî hazâ ve razekanîhi min gayri havlin minnî ve lâ kuvveh

Softra duasının anlamı;

Bana bunu yediren zor ve kudretim olmadığı halde bana rızık veren Allah'a hamd olsun
Resulü Ekrem (sav) buyurdu: Her kim yemek yemek yer de (bu duayı) okursa, geçmiş ve gelecek günahları affedilir *