Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soğan Halkası

Soğan Halkası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet orta boy soğan
*2 yumurta
*3 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşı mısır unu (bu yoksa nişasta veya unu arttırabilirsiniz)
*1 çay bardağı maden suyu
*1 su bardağı galeta unu
*1 çay kaşığı ucu kadar kabartma tozu
*Tuz, pul biber, karabiber, kekik (istediğiniz baharatı kullanabilirsiniz)

Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Soğanları halka doğrayıp, içlerini çıkarın Yumurta, un, *karabiber, pul biber, maden suyu, kabartma tozu, mısır unu ve tuzu boza kıvamı alana kadar çırpın *Soğan*halkalarını bu harca bulayıp, yarım saat buzdolabında dinlendirin Çıkardığınızda galeta ununa bulayıp, Tavaya biraz sıvı yağ katıp kızartın Ben yoğurtlu sarımsaklı pul biberli sosla yiyorum tavsiye ederim Afiyet olsun ?

Similar threads

Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım) *2 yemek kaşığı nişasta *4 yemek kaşığı mısır unu *3 yemek kaşığı beyaz un *1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu *1 çay bardağı maden suyu *Tuz *Karabiber Bulamak için; *1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Tadıyla Fark Yaratacak Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 büyük soğan *Yarım su bardağı süt *1 yumurta *Yarım su bardağı un *Tuz *Pul biber *Karabiber *Yarım kaşık kabartma tozu *Sıvı yağ *Yarım şişe maden suyu *Ekmek ufağı ya da galeta unu Tadıyla Fark Yaratacak Soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Malzemeler 12 tane soğan (ben 1 büyük soğan kullandım) 2 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı mısır unu 3 yemek kaşığı beyaz un 1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu 1 çay bardağı maden suyu Tuz Karabiber Bulamak için: 1 su bardağı galeta unu Kızartmak için: Sıvıyağ Hazırlanışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet soğan *1 su bardağı un *1 su bardağından 2 parmak eksik mısır nişastası *1 çay kaşığı tuz *Yarım çay kaşığı karabiber *Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber *1 adet yumurta *1 çay bardağı süt *Galeta unu Kızartmak için; *Bol sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy soğan *1, 5 bardak un *1 yumurta *1 su bardağı süt *1 çay kaşığı kabartma tozu *Tuz *Galeta unu Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Soğanlarımız halka şeklinde doğranır ve birbirinden ayrılır Ayrı bir kapta un kabartma tozu ve tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt