iltasyazilim
FD Üye
Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet orta boy soğan
*2 yumurta
*3 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşı mısır unu (bu yoksa nişasta veya unu arttırabilirsiniz)
*1 çay bardağı maden suyu
*1 su bardağı galeta unu
*1 çay kaşığı ucu kadar kabartma tozu
*Tuz, pul biber, karabiber, kekik (istediğiniz baharatı kullanabilirsiniz)
Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Soğanları halka doğrayıp, içlerini çıkarın Yumurta, un, *karabiber, pul biber, maden suyu, kabartma tozu, mısır unu ve tuzu boza kıvamı alana kadar çırpın *Soğan*halkalarını bu harca bulayıp, yarım saat buzdolabında dinlendirin Çıkardığınızda galeta ununa bulayıp, Tavaya biraz sıvı yağ katıp kızartın Ben yoğurtlu sarımsaklı pul biberli sosla yiyorum tavsiye ederim Afiyet olsun ?
*2 adet orta boy soğan
*2 yumurta
*3 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşı mısır unu (bu yoksa nişasta veya unu arttırabilirsiniz)
*1 çay bardağı maden suyu
*1 su bardağı galeta unu
*1 çay kaşığı ucu kadar kabartma tozu
*Tuz, pul biber, karabiber, kekik (istediğiniz baharatı kullanabilirsiniz)
Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Soğanları halka doğrayıp, içlerini çıkarın Yumurta, un, *karabiber, pul biber, maden suyu, kabartma tozu, mısır unu ve tuzu boza kıvamı alana kadar çırpın *Soğan*halkalarını bu harca bulayıp, yarım saat buzdolabında dinlendirin Çıkardığınızda galeta ununa bulayıp, Tavaya biraz sıvı yağ katıp kızartın Ben yoğurtlu sarımsaklı pul biberli sosla yiyorum tavsiye ederim Afiyet olsun ?