iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı kuzu eti
100 gr margarin
1 kg taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
12 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp tencereye koyun Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 4 dakika daha kavurun Salça ve naneyi ekleyin Kavurmaya 2 3 dakika daha devam edin 3 su bardağı su ve tuz ekleyin Kısık ateşte pişirin
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin
1 kg kuşbaşı kuzu eti
100 gr margarin
1 kg taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
12 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp tencereye koyun Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 4 dakika daha kavurun Salça ve naneyi ekleyin Kavurmaya 2 3 dakika daha devam edin 3 su bardağı su ve tuz ekleyin Kısık ateşte pişirin
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin