Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soğuduğunu hissettim ne yapmalıyım ?

Soğuduğunu hissettim ne yapmalıyım ?
0
169

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar çok kısa kesiyorum yardım istiyorum ben bi kızla tanıştım ve kızdan fazla hoşlandım 3 gündür konuşuyoruz bu gün sabahtan akşama dek telefonla konuştuk akşam saat 5 cilt daha sonra hiç bişey olmamasına karşın soğukluk hissettim maksimum 10 tane mesaj atmıştır bu saate dek lütfen akıl verin canım çok sıkıldıı

Similar threads

Merhaba nicealem'nin aşk doktorları Kendimden azıcık bahsediyim12sınıfa gidiyorumGitar ile içli dışlıyım küçüklükten beri,sesimde iyidir azıcıkOkulda 5 şahsiyet amatör bir grubumuz var19 Mayıslarda,29 Ekimlerde felan o kadar çok kere şarkı söylemişizdirKendimden bu dek bahsettim tatmin edici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir kızla aramızda olanları anlatıcam Ilk Olarak kendimden azıcık bahsedeyim 21 yaşındayım daha önce hiç bir kızla çıkmadım sadece 1 kişiye teklif ettim o da kabul etmedi 18 yaşındaydım o zamana dek diğer kıza teklif edicek cesareti bulamadım biraz çekingen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt