iltasyazilim
FD Üye
2 takvim bi ilişkim varBu 2 sene içinde her ikimizinde bi sürü hatası oldu emrindeki kiAffedilmeyecek şeyleri affettiğimi düşünüyorumİkimizinde en kötü huyu fazla inatcı ve sinirliyizKavga ettiğimizde ne o alttan almayı bilir nede benTabi bi sürü hakaretler,saçma sapan sözlerÜstelik kıskançlıkta var lakin en çok ondaSaçma sapan kurallar,düşüncesiz kıskançlıklar ve tabi bunlarla birlikte gelen kavgalarÇok üstüme geldiAyrıldığımızda da daima gelip kendisi özür diliyoAffetmem için herşeyi yapıyo,yalvarıyoAma herşey de de bağırıp çağırıo,dışarı çıkrken bile önce ona söylüyorum ailemi geçtim yani önce ona söylüyorum ha yan kendisi olmazsa dışarı çıkmaya izinde yokKıyafetlerime karışıyo,kız arkadaşlarımla bile konuşmama kızıyoSürekli bağırma çağırma bi sürü şey ve sonunda soğudumYani soğudum mu bende iyice bilmiyorumBazen seviyorum gibi gibi oluyo lakin bazende hiçbişi hissetmiyorumAyrılmak istediğimi,soğuduğumu söyledimAma ayrılmıyoSen tamamlanmış de eskisi gibi olmayı kabul et gerisini bana bırak önceki gibi olcak her şey diyoAma aşkm çağrıda bulunmak bitanem çağırmak seni seviyorum çağrıda bulunmak içimden gelmiyoNasıl eskisi gibi olucak,nasıl eskisi gibi sevicem bilmiyorumOfff yhaa offffNapıcam destek edin arkadaşlar