Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soğuyo Gibiyim Fakat Hala Değerinde Veriyorum..??

Soğuyo Gibiyim Fakat Hala Değerinde Veriyorum..??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hoşlandığm bi kız wardı, evvelden o bakardı, ben oralı olmazdım daa snra tanşma tklif ettm msn ekledim, bi müddet snra telefon numarasını alıp konşmaya dewam ettk fakat ben msj atmadkça o atmıyodu konuşurken çk soğk deildi fakat muhbbt açmaya çalştığı da pk olmuyodu ve fazla kısa msjlardı bunlar neyse işte en sonnda ondan hoşlandığımı söyledim, uzun zaman kimseyi hayatnda istemediğini söyledi snra birazcık ısrar ednce zamana bıraktk fakat tawırları hala aynıydı bn konşmak istemiosan konuşmayalm deyince hyr öle düşünmen beni de üzer, konuşmak istemesem sölerdim filan diyo lakin dediğim gbi tawırlarında deişme yok ben söyledim senden hiç bi adım göremiyorum die, benden hemencecik bşeyler umma dedi yüz yüze görüşmemiz içn bile demin çok erken diyo :S ben tekrar tekrar samimiyetimden şüphesi olmasın die hç bi vakit geri adım atmadım aynı sıcak tawırlarımla dewam ettim ama bundan böyle soğuyo gibiyim bana o kadar gelioki kız sewgime muhakkak olark inanınca, kendince hawalara girdi 3 haftadır msj da atmıyorum

(sırası gelmişken kız okulda kendi döneminin en fazla teklif bölge kızı ve ben ondan bi üst dönemim ben de öle kızlara filan pek pas atmayan, hawalı, ağır abi gibi duruyomşm, cümbür cemaat öle dio )

Sizce bu kız ne ayak? ve ben ne yapmalıyım?

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt