Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sohbet edemiyorum!

Sohbet edemiyorum!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben kütüğün önde gidenlerindenim Kızlarla diyaloğum bir yandan söylev tarzım bile berbat ötesi Başlıca sorun şu;

Ben kıza sevdiğimi emin etmeye karar verdim Önce onu günlerce peşine düşüp takip ettim Daha Sonra yaptığımın çok saçma birşey olduğunu anlayınca vazgeçtim Çünkü kızın çalıştığı alan takip etmeye imkansız bir yerde Kapısının önünden geçtim bir kaç defa zaten anında gördü beni Fakat böyle yaparak hoşlandığımı belli etmek istemiyorum çünkü sapık gibi onu takip etmek bence çok saçma

Biz onunla haftada 1 kez görüşebiliyoruz ve bu maximum 10 dakika sürüyor O süreçtede başkalarıyla sohbet ettiği için ben hiçbir türlü araya giremiyorum Yani merhaba, hoşçakaldan başka bir şey konuşmuyoruz Ben bu kızla diyaloğumu nasıl arttırabilirim? Civarda dört dönüyorum bu değin erkenden de kıza senden hoşlanıyorum diyemem oysa İnandırıcılığı olmaz

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt