Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...

Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...
0
37

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
bzbaQ_1599546389_8515.jpg

Demet Akalın ile Alişan'ın programına katılmadığından dolayı aralarında ufak bir yanlış anlaşılma olması nedeniyle Hakan Altun, sosyal medyada paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz günlerde programa davet etmek için konuk bulamadıklarını söyleyen Demet Akalın ile Alişan'ın açıklamalarından sonra bu ismin Hakan Altun olduğu iddia edildi. "Programa katılmamak için 'müziği bıraktık’ diyorlar" diyen Demet Akalın'dan sonra şarkıcı Hakan Altun sosyal medyada videolu açıklamada bulunan bir paylaşım yaptı.

TIKLA OKU: HAKAN ALTUN'UN DEĞİŞİMİ! ÜNLÜ ŞARKICI KİMDİR, NERELİ?

kpMc7_1599546197_0454.jpg

Altun, "Ölürüm de müziği bırakamam, müzik beni bırakana değin" diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

"Ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu videoyu çekiyorum. Yanlış bir anlaşılma... Sevgili Demet ve Alişan beni davet etti ama Bodrum'da yaşadığım ve pandemi sebebiyle 2020 yılında şarkı söylemeyeceğimi iletmiştim kendilerine. Hem moralim bozuk hem riskli gruptayım ben"

JNfc5_1599546166_407.jpg

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt