Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şok.. Düden Şelalesinde Peyda olan Dramatik sahneli Hokucu Baskınları Etkiledi beni..

Şok.. Düden Şelalesinde Peyda olan Dramatik sahneli Hokucu Baskınları Etkiledi beni..
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar size eyy benim terazi lastik cimnastik demekten kaçınmayıp şimdilerde FaceBOK adlı Portatif Sanal Cılbırdaks Fan Sitelerinde gezmekten hoşnutluk duyan Kahtalı Mıçı Kardeşlerim ;

ÇOk ürkünç bir günde kendimi nesguyuk adlı psikanaliz içeceğiyle zehirlemeyi düşünüyordum Altımda Anadol Marka Full aksesuar DOnanımlı Oturgaçlı götürgeçimle birlikte Antalya Düden e dogru yol almaktaydım ki Uykuya teneffüz eylerken Patron Patron Kom Kom KOm Anadolu Hayatt emekliliktenn GRUP emeklilik istiyoıruzzdiyen bir Peştimalli hamam firarisi Muska Kafalı bir ademoğlu götürgeçime bindi

Oy Cimdallı cimdallı Sesleriyle fotturifitulak biçimde yolumuzu alırkenn Bewn birden Gaybden Bakara Suresini işitir oldum Ve Sağıma bir baktım o çılgın Peştemalli adam Ortada yoktu fakat bana bir Adet Haci Şakir Dağ Esintili kokulu Blurmatik Şampuanını bırakmıştı ve ben bu ipucunu anladım Dogruca KAymakamlıga gidip Ali rıza beye Efkaf memuriyetindne istifa ettiğini beyan eyledim ardından Düden Şelalesine gidip Orada ÇİMDİM Hatta çimdim çıkdım çimdim çıkdım Cok eğlenceli durum oldugunu bana anlatmak isteyen Kapıcılar Kralının Portakal KUlaklı ve Mute Tuşuna basılmış efektleriyle sessiz ve güzel bir bayan Bana SEN YENİSİN GALİBA diyince ben o tatlı hanuımefendünün suratına 3 atm basınçlık yelleniğimi bırakma zaruretinde gördüm kendimi

Evet benim Tükürük salguılarından Donmuş Porsuk Çayında Efildek Çokoprensçiler gibi Beybled oynayan Kızma Birader Şampiyonları MAndrake Görünüşlü Klormatik KArdeşlerim;

İŞte olay bundna ibaret demekteyimki bu olayı nasıl yaşadıgımı bilmemekteyim ver DUyupta inananlara gerecekten copk teşşekür eyliuorum ve ardından onları tebrik tenkir teşlrik tevekkür ve tevellüt eyliyorum

Yorumlarınızı beklemekte ve Sağ gözümün seyridiğinde tüm dünyaya Çorap Kokudsu salgıladıgı bildirmek zorundayım STOP

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt