Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sokak Köpeğine Elindeki Cisimle Vuran Güvenlik Görevlisi Adliyeye Sevk Edildi

Sokak Köpeğine Elindeki Cisimle Vuran Güvenlik Görevlisi Adliyeye Sevk Edildi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-0f01274c062b5736335b9d64736b8ad96b069b89.jpg

Tuzla'da bulunan sitede güvenlik görevlisinin sokak köpeğine vurduğu ve tekmelediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  Gözaltına alınan güvenlik vazifelisi adliyeye sevk edildi.

Olay Tuzla'da bulunan sitede dün gece saatlerinde meydana geldi. Bir güvenlik vazifelisi teze nazaran site bahçesinden dışarı çıkarmak istediği sokak köpeğine elindeki cisimle tekraren vurdu ve tekmeledi. Orada bulunan öbür bir güvenlik vazifelisi de yaşananları izledi.

Darp edilen köpek acı içinde bağırdı

Görüntülerin toplumsal medyada yayınlanması üzerine polis grupları, güvenlik vazifelisi E.Y'yi gözaltına aldı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan E.Y adliyeye sevk edildi.

'Umarım bu son olur'

Köpekleri beslemeye gelen hayvansever Aydan Erdoğan, 'Bütün canlılara olan şiddete karşıyım. Zira canlıların hiçbiri bunu hak etmiyor. Hayvanlar hele hiç hak etmiyor. Zira onlar seslerini duyuramayan canlılar. Onlar için kendini feda eden bir lokma ekmek için yolunu değiştirip döndüren beşerler var. Bu şiddeti onaylamıyorum. Gereken yapıldığı için de çok teşekkür ediyorum. Umarım bu son olur. Artık gördüm, biraz evvel gördüm. Çok üzüldüm. Hiçbir hayvan dediğim üzere bunu hak etmiyor. Hiçbir canlı haketmiyor. Üzülüyorum zira neden, canlı şuuru, canlı eğitimi şayet bizlere çocuk yaşta öğretilse hiçbir canlıya ziyanı verilmezdi. Güvenlik vazifelisi ismiyle bunu yapanı hiç kabul edemeyeceğim.' dedi.

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt