Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sokakta doğum yaptı, yoluna devam etti!

Sokakta doğum yaptı, yoluna devam etti!
0
220

Similar threads

Dünyaca ünlü rock müziğin kralı olarak bilinen Metallica grubu, verdiği konser sırasında genç bir kadın doğum yaptı. Genç kadının bebeğini dünyaya getirdiği anlarda ise grubun sevilen parçalarından "Enter Sandman"ın çaldığı öğrenildi. Dünyaca ünlü Metallica grubu Brezilya'da konser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında Yunan güçlerinin geri ittiği 28 kaçak göçmen ortasında bulunan gebe bir bayan denizin ortasında botta doğum yaptı.  Sahil Güvenlik Komutanlığı sabah saat 05.00 sıralarında Didim açıklarında bir küme kaçak göçmen ihbarını aldı.  Harekete geçen Kıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Pendik'te 29 Mart günü 'Nisa Mihriban' ismiyle bilinen 3 aylık bebek Ebrar Nil S.'yi terk ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar mahpus cezası istemiyle yargılanan Ebru S. (20) birinci sefer hakim karşısına çıktı. Sanık Ebru S, 'Bebeği bıraktığımda sağlıklıydı. Bıraktığımda 3 aylıktı, aşıları tamdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
THY'nin TK-1991 sefer sayılı Manchester uçağında yolculuk eden Nijeryalı yolcu Nweke Ifeoma’nın uçuş sırasında doğum sancıları arttı. Kabin ekibi, yolcuyu doğum için uçakta uygun bölüme alarak doğum hazırlıklarına başlarken, aynı anda uçakta doktor anonsu yapıldı. Bu sırada kadın yolcu, doktor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Pendik'te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk eden Ebru S. tutuklandı. Bir sağlık görevlisinin emzirdiği ve Nisa Mihriban bugün hayatını kaybetmişti... İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt