şoklardayım nasıl bir erkek? kızlar çok samimi olduğum bir arkadaşım var 8 aylık evli,eşide fazla dürüst iyi bir insana benziyor ailecek görüşüyoruz zaten dün arkadaşım birşey anlattı ama ağzım açık kaldı normalde azçok cinsel hayatlarımızı konuşurduk,onun eşi mesela saten gecelik meraklısıydı,eşinde saten gecelik görmeyi fazla istiyordu buaraya dek adi tutku meselesi dün arkadaşım yemek yemek hazırlarken eşi duş alcam diye banyoya girmiş,arkadaşımda o sırada salçanın kapağını açamamış eşinden yardım için banyonun önüne gitmiş su sesinin gelmediğini duyunca müsaittir diye kapıyı vurmadan açmış,birde bakmış ama eşi bunun geceliğini giymiş klozetin üzerinde oturuyor,bağlı aniden irkilmiş derhal duşakabinin içine saklanmış arkadaşım emrindeki şok,görmemezlikten geldim diyo e bişey demedin mi sormadın mı diyorum soramadım diyo ben utandım diyo,eşide hiçbiey olmamış gibi sonra banyo yapıp çıkmış cinsel hayatları bayağı,hatta renkli bile sayılır ama neden eşi böle bişey yapmış olabilir sapık mı acaba? ayyyy kızı görseniz napıcam ben diyoda başka bişey demiyo