Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sokrat ST - Beklenmeyen misafir Şarkı Sözü

Sokrat ST - Beklenmeyen misafir Şarkı Sözü
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sokrat ST Umulmayan davetli Şarkı Sözü şarkı sözleri, umulmayan konuk şarkı sözleri, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252927 1549252927 sokratstbeklenmeyenmisafirsarkisozu5c57b9440d6c2sokratstbeklenmeyenmisafirsarkisozu5c57b9440d6c2sokratstbeklenmeyenmisafirsarkisozu5c57b9440d6c2 Sokrat ST Umulmayan misafir şarkı sözlerini sizlerle paylaşıyoruz melekler İmkansızlığın en güzel noktasının mahrumuyum Ve gerçekten son bulursa yol, üzülme Ne olursa olsun canım Vazgeçmek benim erkeklik hamurumda değil! Belki bir gün anlarlar bizi lakin bu aşkı kurtaracak kadarda kahraman değiliz! Yukarı bak, daha da yukarı Cesaretine başı yüce dağlar utansın! Ben el olurum, sen elle bayram et gelinim Beni kendime kaç sigara, kaç kadeh getirir? Kaç ar namus bilmeyen bayağı kırdı bizi! Yılma, mutluluğun tek sırrı biziz Basit değil; o kadar iyi sayılmam da ya dedikleri gibi her işte bir hayır varsa? Hayır yok! Bunun sonu şere yorulur ne başlangıcımız belliydi, artık ne de sonumuz! Ey beklenmeyen misafir kılıklı! Ee gideceksen gelmeyeydin be bayan! Hadi bakalım, git şu anı yaşa Olur Ya tebessümler yerini bulur da mutluluk saçarlar sana! Daralıyorum, olabildiğimce safım gök dek safir lakin sefil birine seviyorum de hadi! Hatta şayet kıskanırlar bizi Belki de mutluluk gözyaşlarıyla ıslanır kalbimiz Belki her neyse, bunun derdi benle sanırım Şayet de kalbim gel gitlerden arınır Belki daralırım bak sen gidersen ararım Ve sen gidersen belki de ben belkilerle kalırım Sesim kısıldı Yaranamam, ne olursa olsun yazıcam parmaklarım kanayana dek! Bu şarkıyı dinlerken içindeki tezatlara bak Bi adiyim bi aşık, yani sevgi hesaplanamaz! Keşke olsaydın keşke olmasa mıydın? veya azıcık daha zorlasa mıydık? Yokluğunda son kere korkarak uyudum Biliyorum, yollara kıydım ve gidiyorum Lakin bu gece korkamam, yakınındayım bi telefon değin Dönmem için bi sebep ol bana; ki döneyim lütfen, giderek yok olmadan Eyy beklenmeyen misafir! Olur Ya de bu seni yazdığım son bi saatim Mutluluklar, hoşçakal  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt