Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sokrates hakkında fıkralar

sokrates hakkında fıkralar
0
285

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sokrates hakkında felsefi fıkralar arıyorum

Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş Bir gün eşi Sokrates'e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş Bakmış kocası hiçbir tepki göstermiyor bir kova suyu alıp basından altında boşaltmış Sokrates Bu dek gök gürültüsünden daha sonra bir sağnak zaten bekliyordumdemiş *

Similar threads

Çift Dikiş:dünyanın En İyi Laf Yapıştırmaları 1 Churchill, kamarasında konuşurken, karşı taraf partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e dargın kızgın şöyle seslenir: Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım Churchill, epeyce ağırbaşlı kadına döner ve lafı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Lafı gediğine oturtanlar 1 Churchill, avam kamarasında konuşurken, rakip partiden bir bayan milletvekili,Churchill' e dargın dargın şöyle seslenir: Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdımChurchill, oldukça ağırbaşlı kadına döner ve lafı yapıştırır: Bayan, eğer karım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
EN HOŞ SOKRATES SÖZLERİ sokratese ait sözler,en anlamlı sokrates sözleri,meşhur düşünür sokrates sözleri,sokrates aşk sözleri,meşhur filozof sokrates sözleri,sokrates sözleri hakkında bilgiler 39948 39948 enguzelsokratessozleri5c555253263daenguzelsokratessozleri5c555253263da 215 235...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Öfke;Evliliğin baş düşmanı Hiddet; evliliğin baş düşmanı Hiddet, evliliği kemiren bir kurt gibidir Sabırla basamakları bir bir inmek yerine öfkeyle üçerbeşer sıçramak insanın yuvarlanmasına sebep olur Hele karıkoca aralarında hiddet kronik bir hal almışsa, öfke nöbetleri sıkça yaşanıyorsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Dunyada cay kulturu nedir Dunyada Cay Kulturu Ulkelerin Cay Kulturleri Dunyada cay kulturu hakkında bilgi İlk cay biraz keyif biraz da tıbbi nedenlerle icilmişcay icerek zihni uyanık tutmak binbir derde deva ozelliklerinden yararlanmak hep soz konusu edile gelmiş İşin guzel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt