Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası

SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kar Dağıtım Politikası

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Ekteki Kar Dağıtım Politikası, 15.04.2014 tarihli özel durum açıklamamızın ekinde yer alan politika ile aynı olup herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. KAP şirket sayfasında bulunan Kar Dağıtım Politikası kısmında görüntülenebilmesi için ilgili şablondan tekrar gönderilmektedir.

BIST

Similar threads

PENGUEN GIDA SANAYİ A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Kar Dağıtım Politikası Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi 2019 Yılı Genel Kuruluna Sunulacak Kar Dağıtım Teklifi Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Kar Dağıtım Politikası Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Faaliyet Raporu (Konsolide) ) Finansal Tablo Niteliği Konsolide İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Faaliyet Raporu Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Açıklamalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt