sol cebim bomboş anne Merhaba anne yeniden ben geldim Merak etme anne okuldan kaçtımda geldim Geçen gün yine arkadaşımın silgisini çaldım anne Niçin mi anne silgi koleksyonu yapıyorum anne Babam duymasın ödevlerimden daima çelimsiz alıyorum anne Neden mi anne babam ödevlerimi hatalı yapıyor anne Yahut babam atama yapmasını bilmiyor anne ? Babamdan akülü araba istedim Oda sen sihir ben sana traktör alacam kızım dedi Sustum ağladım ağladım hemde fazla İşte sol cebim bom manâsız anne Param yok Arkadaşımla bir çete kurduk anne Neden mi anne bize fazla karışıyorlar anne Bizde onları dövüyoruz anne Bir tane çocuk beni dövdü Öğretmen sordu ne oldu yavrum dedi Düştüm dizim fazla acıyor dedim Geceleri kaçıp kaçıp arkadaşlarımın yanına gidiyor Para kazanmanın yolları hakkında çözüm üretiyoruz Babam duyarsa kaçıp kaçıp gittiğimi Ayrıca kızar ayrıca de üzülür yok mi anne Sol cebim bom abes anne Param yok Dün sabahtan annesi ayşenin saçlarını örmüştü Ben her gün saçlarımı kuaförde yaptırıyorum anne Yahut babam saç örmesini bilmiyor mu anne Toprağında alem yapanlara müsade verme anne Ben gidiyorum anne Biraz daha borç verebilir misin anne Sol cebim bom boş anne Param değil anne alıntı