Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Solaryum Kanser Etti

Solaryum Kanser Etti
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Solaryum Kanser Etti İngiltere’de 12 yaşından 17 yaşına kadar düzenli bir şekilde solaryuma giren bir genç kız, deri kanserine yakalandı 1548596936 1548596936 solaryumkanseretti5c4db6ccdc8eesolaryumkanseretti5c4db6ccdc8ee http:ivillagemynetcomimagesarticleguzellikmodaciltbakimisolaryum Adı açıklanmayan genç kızın, her gün annesinden aldığı harçlıkları biriktirerek çaktırmadan solaryuma gittiği ve 17 yaşına geldiğinde kendisine deri kanseri teşhisi konulduğu belirtildi Genç kız özel bir tedaviyle sağlığına kavuştu Tedaviyi gerçekleştiren kliniğin sahibi Susan Waterfield, “Solaryum bir kâbus Bu konuda toplumda farkındalık artırılmalı diye konuştu Klinik yetkilileri, İngiltere’de 18 yaşın altındakilere solaryumun yasaklanmasından yalnızca günler daha sonra ortaya meydana çıkan bu olayın gençlere örnek olması gerektiğini belirtti bende girmiştim bir defa dengesiz yandığım için kapatim diye sonuç yüzüm kollarım bele değin kapkara belden aşağısı beyazsolaryumkanseretti5c4db6d8adpngalt :D:D :D:D :D:D ne etek giyebildiim ne bişi zaten bu yaz solaryumu geçtim güneşlenmek bile yasaksolaryumkanseretti5c4db6d8acbf8pngalt :haha: Haha :haha: peynir gibi dolancam yinesolaryumkanseretti5c4db6d8b1401alt :D Big Grin :D  

858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt