Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soldakiler hakkında ayetler

0
177

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Soldakiler, ne bahtsızdırlar onlar!
Vâkıa : 9

Soldakiler; ne yazık o soldakilere!
Vâkıa : 41

Âyetlerimizi inkâr edenler ise işte onlar soldakilerdir Cezaları, kapıları üzerlerine sımsıkı kapatılmış bir ateştir
Beled : 19 *

Similar threads

Soldakiler hakkında ayetler Soldakiler, ne bahtsızdırlar onlar! Vakıa : 9 Soldakiler; ne yazık o soldakilere! Vakıa : 41 Ayetlerimizi inkar edenler ise işte onlar soldakilerdir Cezaları, kapıları uzerlerine sımsıkı kapatılmış bir ateştir Beled : 19
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Sağdakiler hakkında ayetler Sağdakiler, ne mutlu o sağdakilere! Vâkıa : 8 (Hayırda) önde olanlar,(ecirde de) öndedirler Vâkıa : 10 Onları, eşlerine düşkün ve yaşıt bâkireler kıldık Vâkıa : 36 Eğer o sağdakilerden ise, Vâkıa : 90 Daha Sonra iman edenlerden, birbirlerine sabrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Allah'ın varlığın delileri hakkında ayetler Göklerde ve yerde nice deliller vardır fakat, onlar bu delillerden yüzlerini çevirip geçerler Yûsuf : 105 Görmekte olduğunuz gökleri direksiz olarak yükselten, sonradan Arş'a istivâ eden, güneşi ve ayı emrine boyun eğdiren Allah'tır (Bunların)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Cehennem şarabı hakkında ayetler «Ant ederim ancak, sen adeta beni de helâk edecektin Rabbimin nimeti olmasaydı, şimdi ben de (cehenneme) getirilenlerden olurdum» dedi Sâffât : 57 Birinci ölümümüz hariç, yeniden biz ölmeyecek ve bir daha azap görmeyecek değil miyiz? Şüphesiz bu, büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
BELED (Büyük Kasaba)Suresi hakkında bilgi ve Türkçe meali BELED Mekke'de Kaf sûresinden daha sonra inmiştir 20 (yirmi) âyettir Adını, birincil âyette geçen, Mekke'yi anlatan ve büyük kasabaanlamına gelen beledkelimesinden almaktadır Bu sûrede insanın yaratılışından, onun bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt