Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soluk Soluğa Sevgiler

Soluk Soluğa Sevgiler
0
234

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
SOLUK SOLUĞA SEVGİLER

Sevgimi alıp birden
Saplıyorum benliğime
Soluksuz kalacağımı beklerken
Sevgi fışkırıyor bıcaklı bedenimden
Beni sıcacık yeniden
Daha guclu yaratan
Her kacışımda nedenlerden
Senden
Sevgiden

Seckin Gunduz

Similar threads

SOLUK SOLUĞA SEVGİLER Sevgimi alıp birden Saplıyorum benliğime Soluksuz kalacağımı beklerken Sevgi fışkırıyor bıcaklı bedenimden Beni sıcacık yeniden Daha guclu yaratan Her kacışımda nedenlerden Senden Sevgiden Seckin Gunduz
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Sevgi Ağacı Cocuk masalı Bir zamanlar, ucsuz bucaksız bir kum colunun ortasında, yemyeşil yapraklarıyla dibine golge ve serinlik veren bir ağac varmış Colun kavurucu ve acımasız sıcağı, kumları kızdırır ama bu ağacın yeşil yapraklarını kurutamazmış Kızgın guneş ne yaparsa yapsın, yapraklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Masum Olmayan Sevmeler Yaşam Hikayeleri, Masum Olmayan Sevmeler Hikaye BUYULU AŞKLAR PEŞİNDE koşuyordum Aşkın sihri icinde kaybolup gitmek, erimek, yok olmak istiyordum ‘Bir insan ’ı saatlerce duşunmenin, onu dunyamın icine alıp orada hep canlı tutmanın aşkıyla yanıp tutuşuyor, onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Masum Olmayan Sevmeler Yaşam Hikayeleri, Masum Olmayan Sevmeler Hikaye BUYULU AŞKLAR PEŞİNDE koşuyordum Aşkın sihri icinde kaybolup gitmek, erimek, yok olmak istiyordum ‘Bir insan ’ı saatlerce duşunmenin, onu dunyamın icine alıp orada hep canlı tutmanın aşkıyla yanıp tutuşuyor, onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Facebook Aşk Sözcükleri bu konu aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Sevdiğiniz kişisel olarak duygularınızı dile getiren romantik sözlerden oluşan aşk sözcükleri arayanlar için facebook da en fazla beğenilen aşk sözcüklerini sizler için paylaşıyoruz 1549098107 1549098107...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt