Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Somali'de Muhammer Fatih Yetimhanesi'nde şehidin babasına dua

0
159

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Similar threads

Suriye'nin İdlib kentinde, Zeytin Kısmı Harekatı bölgesinde 23 Ağustos'ta terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı atak sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı, Kilis Devlet Hastanesi'ne, ardından ise sevk edildiği Ankara’da GATA'da tedaviye alındı. Uçakçı, 17 gündür tedavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Somali'de besin külfeti nedeniyle 500 bin çocuğun mevt riskiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, ülkedeki besin kriziyle ilgili basına açıklama yaptı. Elder, Somali'deki besin krizinin 500 bin çocuğu mevt tehlikesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
İhtiyaç sahiplerine yardım için harekete geçen İHH İnsani Yardım Vakfı’nın çalışmalarına, Ensonhaber olarak eşlik ettik. Afrika'nın Somali bölgesinde çocuklar, kuraklık ve çatışmadan kaçanların kamplarıyla çevrilen kentte, teneke konutlarda ya da derme çatma kamplarda eğitim görüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Somali'de zinadan hüküm giyen bayan recmedilerek öldürüldü Somali'de zinadan hüküm giyen Ayşe İbrahim Duhulov adlı bayan, recmedilerek öldürüldü Resmi yetkililerden alınan bilgiye göre, güneydeki Kismayo liman şehrinde evlilik dışı cinsel ilişkide bulunduğunu itiraf ettiği söylenen bayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,509Konular
980,836Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt