Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İhtiyaç sahiplerine yardım için harekete geçen İHH İnsani Yardım Vakfı’nın çalışmalarına, Ensonhaber olarak eşlik ettik.
Afrika'nın Somali bölgesinde çocuklar, kuraklık ve çatışmadan kaçanların kamplarıyla çevrilen kentte, teneke konutlarda ya da derme çatma kamplarda eğitim görüyor...
Somali'de besin külfeti nedeniyle 500 bin çocuğun mevt riskiyle karşı karşıya olduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, ülkedeki besin kriziyle ilgili basına açıklama yaptı.
Elder, Somali'deki besin krizinin 500 bin çocuğu mevt tehlikesiyle...
Somali'de zinadan hüküm giyen bayan recmedilerek öldürüldü Somali'de zinadan hüküm giyen Ayşe İbrahim Duhulov adlı bayan, recmedilerek öldürüldü Resmi yetkililerden alınan bilgiye göre, güneydeki Kismayo liman şehrinde evlilik dışı cinsel ilişkide bulunduğunu itiraf ettiği söylenen bayan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.