Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Gecermi

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Bu ay ramazan ayında Fitre ve zekatlarınızı İHH İnsani yardım vakfi aracılığıyla somaliye gondere bilirsiniz

İHH Zekat ve sadaka bağışı yapmak icin tıklayınız

Ayrıca bağışlarınızı kızılay yoluylada yapabilirsiniz

:wwwmansetsomaliyenasilyardimedebilirim139569

Beyşehir Muftusu Mustafa Tekin, Somali ve aclık ceken diğer Afrika ulkelerine gonderilecek yardımların Muslumanlar icin fitre ve zekat yerine gececeğini soyledi

Tekin, yardımların toplandığı Anıt Meydanı'nda gazetecilere yaptığı acıklamada, İlce Muftuluğune, vatandaşlardan, yapılan yardımların fitre ve zekat yerine gecip gecmediğine ilişkin bircok soru geldiğini ifade etti

Vatandaşların fitre ve zekatlarını gerek buradaki yardım kampanyasına, gerekse bankalarda acılan yardım hesaplarına verebileceğini belirten Tekin, şunları kaydetti:

Somali ve aclık ceken diğer Afrika ulkelerine gonderilecek yardımlar, Muslumanlar icin fitre ve zekat yerine gecer Ayrıca, 'Sadaka nedir?' diye soruluyor Sadakayı zengin de fakir de verir Şimdi bu oyle bir kampanya ki, sadece zenginlerimizin vereceği bir kampanya değil Fakirlerin bile koşması gereken bir kampanya Cunku, karşıda aclıktan olen, bir dilim ekmek, bir yudum su bulamayan insanlar var Ben inanıyorum ki, bizim fakirlerimiz de buna koşuyor Fakirlerin de yardım etmesi gereken bir kampanya Allah muvaffak etsin

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt