iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
*
1 adet ekmek (1'er parmak kalinliginda dilimlenmis)
*
250 g krem peynir
*
2 yk limon suyu
*
1215 adet siyah zeytin(cekirdekleri cikarilip dogranmis)
*
Biraz somon fume
*
Biraz dere otu (ince ince kiyilmis)
*
12 cay b zeytinyagi
*
Taze cekilmis karabiber
Yapilisi:
1
Oncelikle ekmeklerin iki tarafini hafifce zeytinyagi ile fircalayin Firininizin alt ust izgarasini yakin ve ekmekler altin rengi olana kadar 160180 derece bir kac dk kizartin
2
Krem peyniri, limon suyunu ve dogranmis dere otunu bir kapta iyice karistirarak birbirine yedirin
3
Kizarmis ekmeklerin bir tarafina krem peynirden bir miktar surun, daha sonra somonu gelisiguzel parcalara ayirip ekmegin ustune yerlestirin Dogranmis zeytin parcalariyla susleyin
4
Istege gore bir miktar taze cekilmis karabiber serpip servis yapin
*
1 adet ekmek (1'er parmak kalinliginda dilimlenmis)
*
250 g krem peynir
*
2 yk limon suyu
*
1215 adet siyah zeytin(cekirdekleri cikarilip dogranmis)
*
Biraz somon fume
*
Biraz dere otu (ince ince kiyilmis)
*
12 cay b zeytinyagi
*
Taze cekilmis karabiber
Yapilisi:
1
Oncelikle ekmeklerin iki tarafini hafifce zeytinyagi ile fircalayin Firininizin alt ust izgarasini yakin ve ekmekler altin rengi olana kadar 160180 derece bir kac dk kizartin
2
Krem peyniri, limon suyunu ve dogranmis dere otunu bir kapta iyice karistirarak birbirine yedirin
3
Kizarmis ekmeklerin bir tarafina krem peynirden bir miktar surun, daha sonra somonu gelisiguzel parcalara ayirip ekmegin ustune yerlestirin Dogranmis zeytin parcalariyla susleyin
4
Istege gore bir miktar taze cekilmis karabiber serpip servis yapin