Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Somonlu Domatesli Yumurta 102 Kkal 100 Gram

Somonlu Domatesli Yumurta 102 Kkal 100 Gram

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1*Porsiyon*(370 gram): *Kkal*376,40;*Protein*40,39 g;*Yağ*19,73 g;*Karbonhidrat*10,33*g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 10 dakika
Bu tarifte ben soyulmuş konserve domatesi kullanıyorum, çok daha güzel oluyor Çünkü konserve domates daha konsantre Fakat şart değil Birazcik domates püresi ekleyerek taze domatesi de kullanabilirsiniz Besin değeri olarak çok dengeli bir yemektir Yumurta sarısını sulu bırakıyorum, çünkü onu balık parçaları batarak sos olarak kullanıyorum
Çok basit görünüyor fakat lezzet açısında gerçekten bomba!
Somonlu Domatesli Yumurta 102 Kkal 100 Gram Tarifi İçin Malzemeler

*Somon filetosu 1 parça 150 gram
*Yumurta 1 tane büyük (60 gram)
*Soyulmuş domates konservesi domates 200 gram
*Yeşillik (fesleğen, dereotu vs ) 1 yemek kaşığı *(5 gram)
*Tuz, karabiber

Somonlu Domatesli Yumurta 102 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı Somon filetosunu ve domatesi kuşbaşı olarak doğrayın
Orta ateşte ısınmış yapışmaz tavaya öncelikle balığı koyun, 4 dakika çevirerek kavurun
Domatesleri, tuzu, karabiberi, yeşillikleri ekleyin ve 3 dakika daha kavurun
Ortada yer açıp yumurtayı kırın Yumurta istediğiniz kıvamına gelene kadar pişirin
Karabiberle ve yeşillikle süsleyip salata, taze kesilmiş sebze veya bir parça güzel ekmek ile sıcakken servis edin!
Afiyet olsun!

858,496Konular
982,406Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt